GlobalLogic запускає центр співпраці на базі Lumada Innovation Hub в Токіо

Компанія надаватиме послуги цифрової трансформації (DX) на японському ринку у межах можливостей Lumada.

Воркшоп GlobalLogic у Lumada Innovation Hub в Токіо

САН-ХОСЕ, Каліфорнія і ТОКІО – 27 вересня 2021 року – Hitachi, Ltd. (TSE: 6501, “Hitachi”) та GlobalLogic*1, компанія групи Hitachi, оголосили про запуск спільного центру для розвитку послуг цифрової трансформації (DX) на японському ринку.

Центр співпраці, розташований у Токіо Lumada Innovation Hub*2, об’єднує можливості GlobalLogic та Lumada. Партнерство сприяє інтеграції компаній і спрямоване на прискорення виходу GlobalLogic на ринок Японії з метою розвитку бізнесу послуг цифрової інженерії GlobalLogic. Це допоможе створити системи підтримки клієнтів у Японії з 2022 фінансового року.

“Ринковий попит на послуги з цифрової трансформації продовжує зростати швидкими темпами, оскільки світові бренди все частіше використовують технології для створення нових джерел доходу та ефективного залучення клієнтів”, – сказав Нітеш Банга, Chief Operating Officer, GlobalLogic. “GlobalLogic та Hitachi мають усі можливості для задоволення цієї потреби, і запуск центру для колаборації стане чудовим першим кроком на шляху до розширення можливостей DX на ринку Японії”.

GlobalLogic була придбана в липні 2021 року компанією Hitachi й стала частиною групи компаній Hitachi як лідер у галузі послуг цифрового інжинірингу. Вони охоплюють розробку стратегії, UX-дизайну та розробку програмного забезпечення на базі Chip-to-Cloud. GlobalLogic не тільки надає послуги на початковому етапі, наприклад, розробку ідей продуктів, але й перетворює ці ідеї у реальні продукти, платформи та досвід.

Hitachi має знання та досвід у галузі DX, накопичені в платформі Lumada, зокрема у дизайн-мисленні та науці про дані – і працює з клієнтами та партнерами над створенням нової цінності шляхом об’єднання досвіду й ідей.

Першим проєктом, який використовує сильні сторони обох компаній, стане робота з прискорення трансформації бізнесу Hitachi. Ця ініціатива дозволить Hitachi та GlobalLogic створювати та адаптувати спільні пропозиції послуг для японського ринку.

Про співпрацю між Hitachi та GlobalLogic

Lumada Innovation Hub в Токіо, дизайн-студії та інжинірингові центри GlobalLogic по всьому світу з’єднані в режимі онлайн. Завдяки цьому проводяться воркшопи для спільних проєктів. GlobalLogic ділиться досвідом щодо впровадження DX, розробки UX-дизайну та можливостей у галузі розробки програмного забезпечення Chip-to-Cloud. Hitachi та GlobalLogic реалізовуватимуть проєкти щодо прискорення цифрової трансформації клієнтів у Японії.

Фахівці з дизайну мислення*3 Lumada Innovation Hub в Токіо, які мають досвід у різних галузях на японському ринку, працюватимуть із зацікавленими сторонами Hitachi, дизайнерами та архітекторами GlobalLogic для визначення цілей трансформації. Для розробки стратегій DX та створення прототипів бізнес-моделей застосовуватиметься підхід швидкого розв’язання проблем GlobalLogic.

Приклад спільного проєкту

Уже було проведено перший воркшоп зі зберігання даних, де Hitachi та GlobalLogic спільно працювали над створенням архітектури, що підвищить готовність Hitachi до переходу до хмарних обчислень. Використовуючи послуги GlobalLogic з цифрової інженерії, Hitachi зміцнить і прискорить свою модель “As-a-Service” (XaaS) для зберігання даних. Hitachi та GlobalLogic будуть застосовувати результати цього воркшопу в інших продуктових бізнесах Hitachi для прискорення цифрової трансформації клієнтів.

Майбутні можливості

На основі нового, спільно створеного та розробленого в рамках цього проєкту бізнес-процесу, Hitachi протестує його застосування у різних DX-проєктах та планує запустити цю послугу для японських клієнтів уже у 2022 фінансовому році.

У майбутньому понад 22 000 фахівців з цифрової інженерії та розробки програмного забезпечення GlobalLogic по всьому світу і 35 000 фахівців Hitachi в галузі цифрових технологій працюватимуть разом на базі Lumada Innovation Hub в Токіо для просування соціальних інноваційних проєктів, які використовують цифрові технології для розв’язання проблем, що стоять перед клієнтами та суспільством у всьому світі, включно з японським ринком.

Презентація співпраці на форумі Hitachi Social Innovation Forum 2021 JAPAN

Ви можете дізнатися більше про цю співпрацю на “Hitachi Social Innovation Forum 2021 JAPAN” з 11 жовтня (понеділок) до 15 жовтня (п’ятниця) 2021 року. Проєкт буде представлений на наступних семінарах:

  • 11 жовтня, 9:00-9:25. Ключова доповідь: Тошіакі Хігашихара “Майбутнє, досягнуте DX соціальної інфраструктури – стійке суспільство та креативний споживач”;
  • 12 жовтня, 9:30-10:00. Семінар “До становлення глобального DX-партнера – прискорення глобального бізнесу Lumada компанією Hitachi”;
  • 12 жовтня, 13:30-13:50. Семінар “Як поєднати знання та ідеї Lumada”.

Hitachi Social Innovation Forum 2021 Офіційний сайт: https://www.service.event.hitachi/en/

Про компанію GlobalLogic

GlobalLogic (www.globallogic.com) — лідер у сфері цифрової інженерії. Ми допомагаємо провідним світовим брендам проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення для сучасного світу. Поєднуючи стратегічний дизайн, комплексний інжиніринг й експертизу в галузі даних, ми допомагаємо нашим клієнтам вийти на нові рівні можливого і прискорити їхній перехід до цифрового бізнесу майбутнього. Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. Ми ділимося нашою глибокою експертизою з клієнтами у сферах автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров’я, промисловості, медіа і розваг, напівпровідників і технологій. GlobalLogic — компанія групи Hitachi, що входить до складу Hitachi, Ltd. (TSE: 6501). Ми розвиваємо соціальні інновації за допомогою даних і технологій, щоб підвищувати якість життя людей у всьому світі.

Про Lumada Innovation Hub в Токіо

Lumada Innovation Hub в Токіо – це місце перетину знань та ідей для розвитку інновацій. Тут проводяться семінари та генеруються ідеї з використанням цифрових HR, таких як фахівці з дизайну мислення та аналізу даних, які знайомі з японським ринком, а також надаються послуги з гнучкої розробки із використанням досвіду цифрової трансформації бізнесу Lumada.

https://www.hitachi.com/products/it/lumada/global/en/innovation_hub/index.html 

Про компанію Hitachi, Ltd.

Компанія Hitachi, Ltd. (TSE: 6501), штаб-квартира якої знаходиться в Токіо, Японія, робить свій внесок у створення сталого суспільства з вищою якістю життя шляхом впровадження інновацій за допомогою даних та інформаційних технологій як бізнес-стратегії соціальних інновацій.

Hitachi зосереджена на посиленні свого внеску в охорону навколишнього середовища, стійкості бізнесу та соціальної інфраструктури, а також на комплексних програмах підвищення безпеки та охорони.

Hitachi розв’язує проблеми клієнтів та суспільства у шести областях: ІТ, енергетиці, мобільності, промисловості, технології Smart Life (“Розумне життя”) та автомобільних системах (Hitachi Astemo) за допомогою власних рішень Lumada.

Консолідований дохід компанії за 2020 фінансовий рік (що закінчився 31 березня 2021) склав 8 729,1 млрд єн ($78,6 млрд). Компанія має 871 консолідовану дочірню компанію та близько 350 000 співробітників по всьому світу. Для отримання додаткової інформації про Hitachi відвідайте вебсайт компанії за адресою https://www.hitachi.com.

Контакт для ЗМІ
GlobalLogic, Inc. (Global)
Хізер Айлара (Heather Ailara)
211 Communications
+1.973.567.6040
heather@211comms.com

 

*1 – 14 липня 2021 р. Пресреліз “Hitachi завершує придбання GlobalLogic” https://www.hitachi.com/New/cnews/month/2021/07/f_210714.pdf

*2 – 22 березня 2021 р. Пресреліз “Hitachi створює Lumada Innovation Hub в Токіо для прискорення руху Lumada шляхом створення нових спільних розробок з прицілом на світ після COVID-19” https://www.hitachi.com/New/cnews /month/2021/03/210322a.html

*3 – Design Thinker: Цифрові кадри, які можуть виявити важливі корпоративні проблеми та запропонувати DX, використовуючи дизайнерське мислення.

  • URL copied!